Skip links

Saç Ekimi Yorumları

Hermest Hair Clinic’in Saç Ekimi Türkiye İncelemeleri hakkındaki nihai rehberine hoş geldiniz. Bu kılavuzda size Türkiye’deki en iyi saç ekim kliniklerini bulmanız, maliyetleri karşılaştırmanız, hasta yorumlarını okumanız ve bilinçli bir karar vermeniz için ihtiyacınız olan tüm bilgileri sağlayacağız.

Saç Ekimi Yorumları

Saç ekimi bir estetik işlemi olduğu kadar da cerrahi bir işlem olması sebebiyle 12 ay boyunca sürecin ilerlemesi ve gelişmesini takip etmek çok önemlidir. Bu süreç içerisinde yapılan planlamanın haricinde bir gelişme olması durumunda zamanında müdahale etmek gerekir. Bu sebeple saç ekimi işlemi bittikten sonra da 12 ay boyunca takibimiz devam etmektedir. Bu 12 aylık sürenin nasıl geçtiği ile ilgili saç ekimi yorumlarını misafirlerimize sorduk.

  • Saç ekimi yaptırmış ve sürecinin büyük bir bölümünü ya da saç ekimi sürecinin tamamını tamamlamış misafirlerimize saç ekim süreçlerinin nasıl geçtiğini ve bu süre boyunca şikayetlerinin olup olmadığını sorduk.
  • Saç ekimim doğal görünür mü?
  • Ekilen saçlar kalır mı?
  • Saç ekimi sonrası saçlarım gür olacak mı?
  • Alın çizgim doğal görünür mü?
  • Saç ekimi yaptırdıktan sonra nasıl görünürüm?
  • Saç ekimi yaptırdıktan sonra çevremin tepkisi nasıl olur?
  • Hermest Saç Ekimi ne kadar ilgili?
  • Hermest Saç Ekimi yorumları neler?

Sorularının yanıtları için aşağıda saç ekimi yaptırmış misafirlerimizin yorumlarını videolarında izleyebilirsiniz

hair-transplant-in-turkey
Videoyu Oynat
Videoyu Oynat
Videoyu Oynat
Videoyu Oynat
joshua fertig
joshua fertig
2024-04-27
I could not say enough great things about my experience here. The staff was amazing and really went above and beyond. Aysegul was so great in helping me through everything as well, she is the best at her job. I would recommend Hermest to anyone wanting to get a hair transplant. Wonderful experience
kashif khurshid
kashif khurshid
2024-04-27
Hermest is a great place to get your hair transplant, staff and service was amazing. Being in a different country does create doubts and anxiety. Ms.Ece was phenomenal walked me through all the steps of the process and procedure. She was kind, respectful and communicative. Thanks, Ece.
Mark Trueblood
Mark Trueblood
2024-04-26
Ece is fantastic!!!! so helpful and so kind. she made me feel very comfortable. she took the time to explain things to me. her english is perfect!! You should pay her alot more money!!
Ronald W.
Ronald W.
2024-04-25
Ich war zur meiner ersten Haartransplantation in Istanbul. Aufgrund von vielen positiven Feedback in Foren und Bewertungen hatte ich einen Termin bei Hermest gemacht. Transfer, Hotel und die Betreuung vor Ort waren sehr gut. Der Ablauf der OP war sehr professionell und es wurde sich viel Zeit genommen, meine Haarlinie zu zeichnen. Jeder Schritt wurde mir gut erklärt. Ein herzliches Dank an Frau Burcu, welche, während der Operation zur Seite stand. Sie hat mir alle Fragen geduldig erklärt und mir viele Tipps zur Pflege danach gegeben. Die lokale Betäubung war bei mir etwas problematisch, da ich scheinbar sehr schmerzempfindlich am Kopf bin. Die Krankenschwester hat sich viel Zeit gelassen und ständig war jemand um mich herum und hat geschaut, ob alles okay ist. Die Haar-Entnahme und Verpflanzung war absolut schmerzlos. Jetzt hoffe ich, dass das Ergebnis auch so gut wird.
jaybee schellenberg
jaybee schellenberg
2024-04-25
Very helpful and professional
ALEX MATA
ALEX MATA
2024-04-24
I feel comfortable and safe during the medical process, the staff very professional, polite during procedure and preparatory to surgery. Always they kept communication I’m satisfies with all services and hermest’ team, they have 5 ⭐️ from beginning to date.
Yinet Labrada
Yinet Labrada
2024-04-24
The staff at Hermest hair transplant clinic was excellent but aysha was exceptional, very caring, professional and polite. Always with a smile and ready to help.
Aqualogik GmbH & CO KG
Aqualogik GmbH & CO KG
2024-04-24
Die Organisation ist wirklich gut. Jeder Schritt wie Treffpunkt,Abholung etc.wird schriftlich mitgeteilt.Hotel das includiert ist, ist sehr schön und luxuriös. Die OP war am Anfang sehr schmerzhaft . Schlafen ist schwierig danach aber das vergeht....Fazit: Ich kann Hermes nur jedem empfehlen Gruß Jörg S. aus Baden-Baden
alberto mascella
alberto mascella
2024-04-23
I couldn’t be more satisfied of a service! what I experienced at this clinic was fantastic. Starting from the amazing staff and the supportive doctors and specialists, everyone was very professional , and I received the best treatment possible. During the procedure all 4 doctors did an amazing job by keeping me calm and that really helped , and I didn’t feel any pain. A very special thank you so the amazing Aysegul and Ece who were absolutely the best in every moment of the treatment and very helpful during explanations regarding post care. With these 2 you’re always in good hands .thank you very much 🙏
Giovanni Di Matteo
Giovanni Di Matteo
2024-04-21
AMAZING! SIMPLY amazing experience from A to Z. Super nice 5* hotel, super kind, gentle and positive assistance from the young translators and a lot of care from the 1st moment I arrived in the clinic. I could not expect more.
Ücretsiz danışmanlık talep edin
Türkiye’de saç ekimi ile ilgili sorularınız için veya saç dökülmesine yönelik ücretsiz değerlendirme almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Yüksek eğitimli uzmanlardan oluşan ekibimiz size gerekli bilgileri sağlayacaktır.
Saç ekimi uzmanlarımızdan biriyle analiz ve danışmanlık alın.

Konsültasyon: Sadece 2 dakika!
Saç Ekimi Konsültasyon